Akciós vásárlás oldala

3 hely, ahol sokat költünk, pedig kevesebbet is lehetne

3 hely, ahol sokat költünk, pedig kevesebbet is lehetne

Nem is tudjuk, milyen sok pénzt megspórolhatunk, ha tartósan odafigyelünk néhány dologra a vásárlásnál. Szentelj neki pár percet, és olvasd el a lenti tippeket.

  • Nem szabad átlépni az üzletek saját árucikkein. Meglepő, de azok is korrekt színvonalúak lehetnek, viszont árképzésük sokkal kedvezőbb. Megéri megnézni a címkét, hogy melyik gyár készíti a terméket.
  • Energiával teli javasolt vásárolni menni. Ha kipihentek vagyunk, jobban tudunk gondolkodni, körbenézni és ésszerűbb döntéseket hozunk. Ha mégis kialvatlanul kell shoppingolni, olyan üzletláncot válasszunk, amit ismerünk. Könnyebben megtaláljuk amit keresünk.
  • A nagyobb csomagolású termékek olcsóbbak, mint a kisebb kiszerelésűek. A Földet is oltalmazzuk, ha a nagyobb csomagolású terméket vesszük meg.

A 3 hely ahol a legtöbbet költünk:

  • élelmiszer áruház
  • elektronikai áruház
  • háztartási cikkek

Találtam egy oldalt, ahol ezeket a termékeket olcsóbban meg tudjuk venni, nagyon jó kis oldal :-) A neve https://koltsokosan.hu/, és a fenti kategóriákra külön oldalai vannak:

eco-friendly-cleaning-products_311.jpg

electronics_3015803f.jpg

585be1aa1600002400bdf2a6.jpg

 

Soha nem tudjuk mit hoz a sors, így érdemes takarékosan élni. Nem kell magunktól megvonni dolgokat, de ha okosan költjük a pénzt, jól járunk hosszú távol.

Egy kis odafigyeléssel sok tízezer forintot spórolhatunk meg havonta.

Te mire költenéd az év végére összegyűlt több százezer forintot?

Én Egyiptomba vinném a kiscsaládot :-)

3 hely, ahol sokat költünk, pedig kevesebbet is lehetne Tovább
Fogadd meg a lent található tanácsokat,  jelentős összegeket fogsz tudni megtakarítani  a hétvégi vásárlásnál.

Fogadd meg a lent található tanácsokat, jelentős összegeket fogsz tudni megtakarítani a hétvégi vásárlásnál.

Íme jópár ötlet arról, hogyan is takaríthatunk meg lovettát a bevásárlás során.

A bevásárlásokra fizetett pénz alkotja a magyar családok költésének legnagyobb részét. Ezen a tényen sajnos nem lehet változtatni, azonban szépíteni igenis lehet. 

Nem is tudjuk milyen sok pénzt megspórolhatunk, ha minden esetben odafigyelünk néhány dologra a vásárlásnál. Szánj rá pár percet, és olvasd el a következő tanácsokat. Havi rendszerességgel harmincötezer ft-ot spórolhatsz meg.

  • A termékek összevetésénél a fajlagos árakat figyeljük (Ft/kg, vagy Ft/l). A nagy kiszerelésű termékek több mint valószínű, hogy többe kerülnek, de fajlagosan olcsóbbak tudnak lenni.
  • Szinte mindegyik üzlet kínál saját márkás, pompás minőségű árucikkeket. Sok esetben ugyanaz a gyár készíti az áruházláncok saját márkás árucikkeit, mint a megszokott márkásakat.
  • A drogériákban jutányosabb áron hozzá lehet jutni a mosószerekhez, mint a nagyobb áruházakban. Ésszerű átfutni a drogériák akciós katalógusait, mielőtt háztartás-vegyiárut vásárolunk.
  • Mindig teli hassal vágjunk neki bevásárolni. Végső esetben vásároljunk gyorsan valamit az üzletben, és fogyasszuk el.
  • Először gondoljuk át miket fogunk enni a héten, és annak megfelelően vásároljunk termékeket. Nem annyira nehéz előre kitalálni a heti ételt, próbáld ki.
  • Mindössze azokat a termékeket rakjuk be a kosárba, amikre valóban szükségünk van. Az áruházak polcai telis teli vannak szebbnél szebb csomagolású termékekkel, azonban többségükre nincs semmi szükségünk.
  • Fáradtan nincs kedvünk semmihez, különösképp nem shoppingolni. Ha viszont kialvatlanul kell vásárolnunk, olyan boltot válasszunk, amit már jól ismerünk. Könnyebben megtaláljuk amit keresünk.

Havonta 30 000 ft-ot takaríthatsz meg, ha megfogadod a fenti tanácsokat. Érdemes figyelni az élelmiszer akciós újságokat is, hogy mindig tudjuk, hol járunk a legjobban.

Fogadd meg a lent található tanácsokat, jelentős összegeket fogsz tudni megtakarítani a hétvégi vásárlásnál. Tovább
Black Friday őrület Amerikában

Black Friday őrület Amerikában

Jó tudni, hol kapja az ember a legolcsóbb termékeket. De mi történik, ha mindenki tudja, és csak rövid ideig ér az ár? Lássuk :-)

A Black Friday őrület amerikában hatalmas. Mindenki a legjobb akciókat akarja megszerezni, ehhez viszont korán kell kelni.

A videóban láthatjuk, hogy az igazán elszántak hogyan vásárolnak Black Friday hajnalán, érdemes mosolyogni rajtuk.

Black Friday őrület Amerikában Tovább
Black Friday 2017

Black Friday 2017

Hamarosan indul a Black Friday, ami már hazánkban is a vásárlás ünnepe. 

Rendkívül kedvező áron lehet sok sok termékhez hozzá jutni, így érdemes böngészni az oldalakat.

Már az Auchan, Tesco, Best Byte kihelyezte az akciókat a November 24-i vásárlói ünnepre.

Sokan nem tudják, miért éri meg a boltnak annyira olcsón adni a termékeket Black Friday alkalmával. Azért, mert ezen a hétvégén az átlagos forgalom 13x-osát bonyolítják, így a kisebb haszon mellett is érdemes sok mindent eladni.

Black Friday 2017 Tovább
Fogadd meg a lent található tanácsokat, és  sokat fogsz  megtakarítani  a heti bevásárlásnál.

Fogadd meg a lent található tanácsokat, és sokat fogsz megtakarítani a heti bevásárlásnál.

A vásárlásokra kiadott pénz alkotja a magyar családok költésének legnagyobb hányadát. Ezen a helyzeten sajnos nemigen lehetséges módosítani, viszont szépíteni igenis lehet.

Böngészd át te is a lent található tanácsokat, és kevesebbet fogsz te is költeni. Te is döbbenetesen sok zsetont képes leszel megspórolni. Ha igazán profi szinten szeretnél takarékoskodni, nézd meg a KöltsOkosan.hu akciós újságait, az összes hazai áruház ajánlatát megtalálod.

Akciós dolgokat mindig megéri venni, de figyelni kell pár dologra:

  • szavatosság
  • mennyiség
  • minőség

Nem éri meg, ha megveszed és kidobod mert nem kell, vagy megromlik. Erre figyelj. oda!

  • Nézzük az üzletek akciós prospektusait. Az adott heti akciós termékeket népszerűsítik, és mi könnyen össze tudjuk vetni az árakat a heti vásárlás előtt.
  • A termékek összehasonlításánál a fajlagos árakat nézzük (Ft/kg, vagy Ft/l). Ha esetleg két hasonló árucikk közül muszáj kiválasztani az egyiket, nézzük meg mennyibe kerülnek kilóra/literre osztva.
  • Ne feltétlen lépjünk át a boltok saját márkás termékein. Talán meglepő, hogy azok az árucikkek is kitűnő minőségűek lehetnek, de árképzésük sokkal kedvezőbb. Javasolt elolvasni az árucímkét, hogy melyik gyár gyártja az árucikket.Gyakran ugyan ott készítik a saját márkás árucikkeket, mint a megszokott márkásakat.

 

Fogadd meg a lent található tanácsokat, és sokat fogsz megtakarítani a heti bevásárlásnál. Tovább
Tartsd be a következő 10 bevásárlási tanácsot,  jelentős összegeket megtakaríthatsz.

Tartsd be a következő 10 bevásárlási tanácsot, jelentős összegeket megtakaríthatsz.

Íme néhány ötlet arról, hogyan is takaríthatunk meg zsetont a vásárlásnál. Minden hónapban negyvenötezer ft-ot takaríthatsz meg.

A bevásárlásokra kiadott összeg teszi ki a háztartások költésének legjelentősebb részét. Ezen a helyzeten sajnos nem lehet változtatni, ámde szépíteni igen. Nézd át a következő tanácsokat, és kevesebb pénzt fogsz kiadni.

secret-shopping-tricks.jpg

  1. A fajlagos vételár (Ft/kg) jóval többet mond az adott termékről, mint a címkés vételár. A nagyobb kiszerelésű árucikkek valószínűleg többe kerülnek, de fajlagosan olcsóbbak tudnak lenni.
  2. A drogériákban olcsóbban vásárolhatunk a mosószerekhez, mint a nagy hipermarketekben. Ésszerű átböngészni a drogériák akciós katalógusait, mielőtt tisztítószert vásárolunk.
  3. Először gondoljuk át mit fogunk főzni a hét folyamán, és ahhoz vegyünk alapanyagot. Ha esetleg a egész hétre nehéz tervezni, indítsunk csak három vagy négy nappal.
  4. Vigyük vissza a visszaváltható üvegeket, alumínium dobozokat. Ha vannak gyerekek is a családban, őket is vonjuk be.
  5. A főzés lehetőség szerint ne csakis 1-2 napra elegendő ennivalót biztosítson. A mirelitben tartott készételt akármikor újra felmelegíthetjük, és ugyanúgy finom lesz.
  6. A nagy csomagolásnál viszont ügyeljünk a lejárati jelzésre. Nem takarékoskodunk, ha a fele zacskó terméket kidobjuk, mert megrohadt. Szemléltetésként ha 1 kiló sertés rendkívül kedvezményes, vigyük el, és kisebb adagokra bontva fagyasszuk le.
  7. Több ételnek van felaprított kivitelezésű csomagolása, de azok mindig drágábbak. Valakinek fel kellett vágnia helyettünk, nem? Egy kis többlet munkát igényel, de sokat spórolhatunk, ha mi vágjuk fel az terméket.
  8. Hányszor hajítottál szemétbe penészes terméket a hűtőgépből? Használjunk fel minden terméket, mielőtt újabb adagot vásárolnánk olyan ételekből, amik már vannak nálunk a hűtőszekrényben.
  9. Ne nagyon vásároljuk csipszet. Egészségtelen, és ráadásul sokba kerül.
  10. Legyünk csak leleményesek, főzzünk új dolgokat is.

Végignézted a fenti jótanácsokat? Fogadd is meg őket, rendkívül sok pénzt fogtok megspórolni. Évente egy kis polgári vagyont is megtakaríthat egy família, amennyiben odafigyel pár dologra.

 

Tartsd be a következő 10 bevásárlási tanácsot, jelentős összegeket megtakaríthatsz. Tovább
süti beállítások módosítása